fbpx

Analyses 
En advies

Analyses en advies

Benieuwd hoe je er nu voor staat en welke stappen je snel en gemakkelijk zou kunnen zetten om verbetering aan te brengen in de communicatie? In slechts één uur tijd voer ik een basisanalyse uit én schrijf ik een voorlopig advies. 

Analyses

Bij de analyses kunnen er verschillende accounts worden opgegeven . In de basisanalyse worden Facebook, Instagram en de website bekeken. Met name de reden achter de tot dusver behaalde resultaten zal naar boven worden gehaald. Ook wordt er gekeken naar de vindbaarheid van de website en hoe dit verbeterd kan worden. Wanneer gewenst kan er ook gekeken worden naar LinkedIn, YouTube en geschreven artikelen.

Advies

Wanneer de analyse volledig naar wens is uitgevoerd, wordt er een advies geschreven dat zonder grote investeringen kan worden opgevolgd. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de te verbeteren punten uit te besteden om zo snel mogelijk weer verder te kunnen werken. Het geschreven advies zal het bedrijf in de basis versterken op het gebied van marketing en communicatie.

Geschreven advies uitbesteden

Wordt ervoor gekozen om de adviespunten ook uit te besteden en direct aan te laten passen, dan is dat natuurlijk mogelijk en komt hier een voordelige prijs uit voort. Neem gerust contact op als u ook binnen 24 uur een analyse van de online kanalen uit wilt laten voeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

13 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This