fbpx

Tekst
Schrijfster

Schrijfster

Naast het werken met social media, content, onderzoek en SEO heb ik een grote passie voor schrijven. Met mijn vlotte pen mag ik regelmatig (spoed)opdrachten oppakken. Die vlotte pen uit zich in het feit dat ik de gemiddelde opdracht binnen 12 uur op kan leveren.

Weet jij precies wat je wilt, maar krijg je het niet op papier? Ik help jou om binnen no-time jouw gedachten precies zo op papier te krijgen als jij wilt. Dit kan verschillende vormen aannemen, van column tot persbericht en van sollicitatiebrief tot kinderboek. Alles is mogelijk.

Persberichten

Pagina’s aan informatie, een onderwerp waar je niet direct in thuis bent, of grandioos tijdgebrek. Klinkt dit jou ook zo bekend in de oren? Met jou vele anderen! Regelmatig heb ik de eer om mooie (internationale) persberichten met uiteenlopende doeleinden te schrijven. Heb jij ook zo’n hoofdpijndossier op de planning? Neem dan gerust contact op.

Websitecontent

De content van je website kan ontzettend veel doen voor jouw bedrijf. Dit betekent niet alleen het toepassen van een geschikte schrijfstijl richting jouw doelgroep, maar ook een sterke opbouw in jouw verhaal, de juiste hoeveelheid informatie en een stukje originaliteit. Daarnaast kan een slimme woordkeuze en tekstplaatsing zorgen voor een verbetering van jouw SEO en dus jouw vindbaarheid op Google. Wanneer je twijfelt over jouw websitecontent is het mogelijk om een korte analyse door mij uit te laten voeren, waarna je van mij een kort adviesrapport ontvangt. Naar aanleiding hiervan kun je ervoor kiezen om het herschrijven uit te besteden of zelf verder op te pakken. Daarnaast is het ook mogelijk om direct bepaalde pagina’s of de gehele website te laten (her)schrijven. 

Blogs

Het plaatsen van blogs op de website wordt steeds populairder. En dit is niet zonder reden. Goed geschreven blogs kunnen veel bijdragen aan de vindbaarheid van jouw website (SEO Marketing). Ik help je graag verder op dit gebied door blogs te schrijven en hiermee jouw doelgroep beter te kunnen bereiken en bedienen. Geen onderwerp is te gek. Ik schrijf het voor je. Besteed jij het schrijven van blogs ook liever uit? Bekijk dan ook vooral nog even de voordeelpakketten.

Overig

Loop jij nou tegen een tekstueel probleem aan die hier niet specifiek is uitgelegd? Geen probleem! De kans is namelijk groot dat ik jou toch kan helpen. Om hierachter te komen mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

2 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This