fbpx

SEO
Marketing

recentwork

SEO Marketing

Hoe zorg ik ervoor dat mensen mij vinden op Google? Welke zoektermen zijn populair? En hoe pas ik mijn website aan om mijn vindbaarheid te verbeteren?
SEO Marketing kan zorgen voor een behoorlijke stijging in het aantal websitebezoekers. IZ Marketing houdt zich daarom veel bezig met het herschrijven van websites en het testen hiervan.

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden is niet in alle gevallen noodzakelijk, maar neemt wel een hoop zorgen weg en zorgt ervoor dat u weer tijd heeft voor de dagelijkse bezigheden. Het uitbesteden van de SEO van uw bedrijf aan IZ Marketing houdt een aantal dingen in. Zo is het mogelijk om uw eigen teksten aan te leveren, waar enkel een controle en eventuele correctie op toegepast dient te worden. Bent u zelf niet de vlotste schrijver? Dan is het tevens mogelijk om enkel onderwerpen aan te leveren, waar IZ Marketing vervolgens een gehele websitecontent omheen kan schrijven.

Voordelen SEO Marketing

meerdere bijkomende voordelen met zich mee. Zo is Google bijvoorbeeld slim genoeg om bij een bepaalde zoekopdracht niet alleen de juiste website te vinden, maar ook de bijbehorende social media posts en -kanalen. Het is dus heel belangrijk om de social media kanalen en de website op de beste manier te linken. Google herkent namelijk namen van afbeeldingen op de website, Facebook, LinkedIn en zelfs video’s op Youtube. Daarnaast zorgt SEO marketing voor een betere naamsbekendheid. Hoe hoger jouw website eindigt in de zoekmachineresultaten, des te meer mensen zullen de website tegenkomen, eventueel bezoeken en zich de naam herinneren. Want wees eerlijk.. Kijk jij ooit op pagina twee van de zoekresultaten die Google je geeft? Om nog maar niet te spreken over pagina 3..

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

9 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This