fbpx

Social
media

Social Media

Communicatie via social media kanalen is een manier van communiceren die steeds vaker gebruikt wordt, zowel door bedrijf als klant. Met een concreet social media plan zorgen wij samen voor meer traffic naar, en actie op, de website!

Content marketing

Iedere vorm van marketing begint bij een goede content. Originele, creatieve, opvallende en vooral kenmerkende content laat zien waar uw bedrijf staat in de huidige markt. Het schrijven van deze content kan af en toe best lastig zijn. IZ Marketing is gespecialiseerd in het schrijven van de juiste content voor vele kanalen en kan u op dit gebied dus precies de ondersteuning bieden die u nodig heeft.

LinkedIn

LinkedIn verwerken in de marketingstrategie kan erg voordelig zijn. Vergeet niet dat een LinkedIn profiel kan dienen als een continu bijgehouden, online CV. Voor professioneel gebruik is LinkedIn stijgend in populariteit. Met name zakelijke klanten werken veel met LinkedIn. Dit betekent dat jouw content met name serieuze lezers zal aantrekken. Een ideaal platform dus om bestaande en potentiële (zakelijke) klanten te informeren over voortgang, innovatie of veranderingen binnen het bedrijf!

Facebook

Bedrijven zijn steeds actiever op Facebook. Foto’s worden geplaatst en likes komen binnen. Maar Facebook biedt tal aan tools en statistieken waar men vaak lang niet alles uithaalt. Dit platform biedt middels deze tools misschien wel de meeste mogelijkheden met betrekking tot het communiceren met de doelgroep. IZ Marketing helpt om deze communicatie op gang te brengen! Besteed de gehele Facebookpagina uit of laat enkel de content schrijven en advertenties opstellen. U bepaalt wat er precies gebeurt.

“We don’t have a choice on wether we DO social media, the question is how well we DO it.” – Erik Qualman

Instagram voor bedrijven

Instagram biedt bedrijven tal aan mogelijkheden om content een originele twist te geven. Veel nieuwe klanten worden tegenwoordig geworven via Instagram. Juiste hashtags brengen jou naar een nieuwe wereld van potentiële klanten. Ontdek de link tussen Instagram en Facebook en ga voor nog meer groei! IZ Marketing helpt u met het ontdekken van deze link.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

8 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This