fbpx

Bedrijfsfotografie

Of het nu gaat om zakelijke portretfoto’s, foto’s voor op social media of impressiefoto’s voor allround gebruik; Maaike helpt je verder. Voor het maken van beeldmateriaal dat perfect past bij de sfeer die jouw bedrijf wil overbrengen, werken wij daarom samen met Maaike Hassing Fotografie. Naast het feit dat alle foto’s die je online van IZ Marketing voorbij ziet komen door haar camera zijn vastgelegd, heeft Maaike een onwijs goed oog voor detail en storytelling. Dit maakt dat zij bij ieder bedrijf de perfecte plaatjes schiet die vervolgens weer gebruikt kunnen worden bij het optimaliseren van de website en bij activiteiten op social media.

“Ik ben Maaike, 27 jaar en eigenlijk al mijn hele leven bezig met fotografie.
Toen ik klein was wilde ik altijd graag met het fototoestel van mijn ouders foto’s maken. Al waren het de bloemen op tafel, graag wilde ik dit vastleggen om vervolgens de foto te beoordelen en dit nog beter te doen.
Rond mijn twaalfde kocht ik mijn eerste camera, wauw zo leuk om er zelf eentje te hebben! Vaak nam ik hem mee naar de paarden om daar foto’s te gaan maken. Uiteindelijk kocht ik mijn eerste spiegelreflex van canon om vanuit daar toe te werken naar waar ik nu sta. Inmiddels ben ik overgestapt op Sony sinds 1,5 jaar (voor de oplettende kijker, de foto hiernaast is dus wat langer dan een anderhalf jaar geleden). Ik ben ontzettend blij de overstap gemaakt te hebben, wat een mogelijkheden met de Sony! Waar ik begonnen ben met paardenfotografie ben ik gedurende de tijd overgegaan op fashion/business-, newborn- en portretfotografie. Dit trekt mij enorm en vind ik het allerleukste om te doen! Al mijn creativiteit kan ik hierin kwijt. Om een compleet pakket te kunnen leveren bij IZ Marketing zit hier ook fotografie bij inbegrepen mocht dit gewenst zijn. Om jou en jouw bedrijf een extra boost te geven met mooie, kwaliteitsvolle maar ook doelgerichte foto’s valt dit ook binnen het aanbod van IZ Marketing. In overleg is veel mogelijk dus vraag gerust naar de mogelijkheden!
Naast het fotograferen werk ik nog fulltime, zorg ik graag voor mijn beestenbende bestaande uit 2 konijnen, 2 vissen en een paard en ben ik ook altijd in voor een drankje met vrienden. Wil je meer weten? Vraag het mij gerust!

Liefs Maaike (mhassingfotografie)”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

5 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This