fbpx

SEO
beter vindbaar op google

recentwork

SEO – Google vindbaarheid

Beter vindbaar worden op Google? Dan is het tijd om kennis te maken met SEO (Search Engine Optimalization). Middels SEO zal de website jouw doelgroep beter bereiken.

Wat is SEO marketing?

SEO marketing is gericht op het verbeteren van de website. Door zoektermen op de website te verwerken die relevant zijn voor jouw doelgroep is de kans groot dat Google jou sneller aanbiedt op de eerste pagina. Op die manier laat je het aantal websitebezoekers op een organische manier stijgen.

 

 

 

SEO uitbesteden

Zelf activiteiten rondom SEO uitvoeren kan ontzettend veel tijd kosten. Daarnaast is de wereld rondom SEO constant in ontwikkeling, waardoor het toch wel prettig is als je op de hoogte bent van de laatste trends. Als ondernemer heb je hier simpelweg weinig tijd voor. Het uitbesteden van SEO kan dan een fijne manier zijn om de zoekmachineoptimalisatie toch voor elkaar te hebben. Dit kan door het schrijven of verbeteren van de websiteteksten, maar ook door het plaatsen van blogs. De juiste zoekwoorden, (interne) links en de beste tussenkopjes verwerken; daar ga ik je mee helpen.

Vormen van SEO Marketing

Er zijn verschillende vormen van SEO. Zo heb je technische SEO, Linkbuilding SEO en Content SEO. Bij de laatste ligt mijn specialiteit. Middels teksten en adviezen over het gehele communicatiekanaal zorgen we er samen voor dat de content zo goed mogelijk wordt ingezet om de SEO te verbeteren. Als we het hebben over teksten kun je denken aan blogs, copywriting of de algehele websitekteksten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

13 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This