fbpx

Websites 
en design

Vanuit een ontzettend fijne samenwerking met Anton Hekman is het sinds enkele jaren mogelijk om complete WordPress websites te laten maken. Aan de ene kant een websitebouwer met geweldige designer skills, aan de andere kant een gedreven tekstschrijver. Dat moet goedkomen! tevens is het mogelijk om bestaande websites (WordPress of niet) aan te laten passen. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

“Mijn naam is Anton. Ik ben 27 jaar en mag graag sportief bezig zijn. Daarnaast heb ik altijd al een passie gehad voor het ontwerpen van visuele content. Logo’s, flyers of complete huisstijlen; ik maakte het allemaal. Enkele jaren geleden heb ik ervoor gekozen om deze passie voort te zetten binnen een eigen bedrijf. La Campagne Marketing ontstond bijna tegelijkertijd met de samenwerking met IZ Marketing. Inmiddels hebben we samen al enkele mooie websites op mogen leveren. Snelle communicatie en de wensen van de klant om kunnen zetten naar een goed medium – dat vind ik heel belangrijk. Zo proberen we gezamenlijk snelheid, kwaliteit, persoonlijkheid en originaliteit te realiseren.

Ben jij benieuwd hoe ik jouw website in een nieuw jasje kan steken of wil je een complete website laten maken? Dan kun je altijd een vrijblijvend belletje met mij inplannen. Hetzelfde geldt voor een nieuw logo, een frisse huisstijl of ander promotiemateriaal, zoals visitekaartjes of flyers. Samen komen we er vast en zeker uit.”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

1 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This