fbpx

blogs
nl – ENG

de kracht van bloggen

Het schrijven en delen van blogs is niet alleen een fijne manier om de bestaande klanten te informeren, maar ook om potentiële klanten te laten zien welke kennis je in huis hebt als bedrijf zijnde. 

Blogs en SEO

In een blog kun je een onderwerp ontzettend goed toelichten. Door de vragen te beantwoorden die veel worden gesteld in zoekmachines zal jouw blog, en dus website, als relevant worden beschouwd door o.a. Google. Als je vooraf nadenkt over een treffend onderwerp, de juiste zoektermen en de beste tussenkopjes om hoog mee te scoren in de zoekmachines sla je dus twee vliegen in één klap.

Blogs in het Nederlands en in het Engels

Je kunt bij mij terecht voor zowel Nederlandstalige blogs als Engelstalige blogs. Gezien ik voor vele sectoren mag schrijven maak ik me het onderwerp snel eigen en ben ik in staat om ook het vakjargon te vertalen naar een logisch verhaal voor professionals én nieuwkomers. Jouw blogs in beide talen publiceren? Dan maken we er natuurlijk een combideal van!

Kennisbank opbouwen met blogs

Het allerfijnste aan de blogs is dat je binnen no-time een grootse online kennisbank opbouwt. Door blogs intern aan elkaar te linken en onderwerpen bij elkaar aan te laten sluiten zal Google snel door hebben dat op jouw website alles rondom een bepaald onderwerp te vinden is. Op naar die eerste resultatenpagina!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

7 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This