fbpx

Recent
Werk

Een beter beeld krijgen van de bedrijven die je voorgingen? Onderstaande verhalen helpen je hopelijk een stukje verder! 

Anno1982

“Text goes here”

Duovorm & MeubelbeslagOnline

“Sinds het voorjaar van 2022 werken wij erg prettig samen met Iza, die ons ondersteunt met het schrijven van blogs, product- en categorieteksten voor onze webwinkels.
Iza is wekelijks bij ons op locatie. Ze heeft een proactieve houding en werkt nauwkeurig & vlot!”

DDFILM

“Thanks voor jouw creativiteit en betrokkenheid! De eerste resultaten zijn al snel binnen en dit is nog maar het begin. Ik raad anderen zeker aan om eens in gesprek te gaan met Iza!”

Marja Beks Sales, Strategie & Coaching

“In 2021 ben ik samen gaan werken met Iza en ik ben erg tevreden. We bellen een aantal keer per jaar om mijn kennis te delen en te kijken waar we de berichten nog moeten verbeteren (wat gaat er goed/niet goed). Aantal views en reacties is toe genomen, dus super!”

Mercurius Events

“IZ Marketing is onze partner in alles wat met persberichten en berichtgevingen te maken heeft.
 Iza doet dit zeer professioneel en is zeer vakkundig. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de samenwerking, die wij met IZ Marketing hebben.”

Housing in Eindhoven & Careers In Eindhoven

Het is fijn om met IZ Marketing samen te werken. Ze denkt mee, neemt initiatief en in positieve zin geeft ze verbeteringen aan. Ik hoop dat wij voor op lange termijn blijven samenwerken. Nogmaals bedankt!”

Www.actueelnieuws.org

Zeer tevreden ben ik over Iza haar dienstverlening. Ze is betrokken, constructief en deskundig. Iedereen kan ik aanbevelen om Iza in te schakelen!”

Mast38 & André Post nalatenschapscoach

“IZ Marketingadvies heeft ons met een aantal projecten heel goed geholpen. Iza is zeer vakbekwaam, beschikt over de nodige creativiteit en handelt consequent volgens afspraak. Dit bedrijf is echt een aanrader!”

Meer recent werk

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

13 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This