fbpx

Recent
Werk

Recent werk

Hieronder vindt u een kleine greep uit de organisaties waarvoor ik recent een adviserende en/of uitvoerende rol aan heb mogen nemen op het gebied van marketing. 

DDFILM

“Thanks voor jouw creativiteit en betrokkenheid! De eerste resultaten zijn al snel binnen en dit is nog maar het begin. Ik raad anderen zeker aan om eens in gesprek te gaan met Iza!”

Marja Beks Sales, Strategie & Coaching

“In 2021 ben ik samen gaan werken met Iza en ik ben erg tevreden. We bellen een aantal keer per jaar om mijn kennis te delen en te kijken waar we de berichten nog moeten verbeteren (wat gaat er goed/niet goed). Aantal views en reacties is toe genomen, dus super!”

Mercurius Events

“IZ Marketing is onze partner in alles wat met persberichten en berichtgevingen te maken heeft.
 Iza doet dit zeer professioneel en is zeer vakkundig. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de samenwerking, die wij met IZ Marketing hebben.”

Troost Catering Zeewolde

“Iza regelt voor ons cateringbedrijf het beheren, maken en plaatsen van acties en advertenties op Facebook, het is fijn samenwerken met Iza. Ze reageert zeer snel op vragen en komt zelf met ideeën.
Wij zijn zeer tevreden.”

logo troost catering

StarKids kinderopvang

“Iza heeft nu al een paar super mooie posts voor ons geschreven. Daarnaast heeft ze onze site herschreven om de SEO vindbaarheid te verbeteren. Wij zijn super blij met Iza, omdat ze meedenkt in alle opzichten zodat jij als ondernemer kan doen waar je goed in bent.”

Housing in Eindhoven & Careers In Eindhoven

Het is fijn om met IZ Marketing samen te werken. Ze denkt mee, neemt initiatief en in positieve zin geeft ze verbeteringen aan. Ik hoop dat wij voor op lange termijn blijven samenwerken. Nogmaals bedankt!”

Www.actueelnieuws.org

Zeer tevreden ben ik over Iza haar dienstverlening. Ze is betrokken, constructief en deskundig. Iedereen kan ik aanbevelen om Iza in te schakelen!”

TilPellets

“Iza is adequaat, doelgericht en communiceert met korte lijntjes. Ze is accuraat, luistert goed naar de klant en is een fijne collega!”

Mast38 & André Post nalatenschapscoach

“IZ Marketingadvies heeft ons met een aantal projecten heel goed geholpen. Iza is zeer vakbekwaam, beschikt over de nodige creativiteit en handelt consequent volgens afspraak. Dit bedrijf is echt een aanrader!”

Meer recent werk

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

11 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This