fbpx

bedrijfsvideo’s

Robbert Meinders van In de Video is een videograaf die als geen ander met je meedenkt over de beste manier om jouw bedrijf te presenteren. Met zijn ruime ervaring en creatieve brein ontstaan er iedere keer weer video’s die de bedrijven graag inzetten op de website en op socials. 

“Mijn passie voor creativiteit begon al op jonge leeftijd. Op 8-jarige leeftijd begon ik met drummen. Ik heb dan ook een muziekopleiding afgerond en tijdens (en na) deze opleiding vooral veel muzieklessen en band coaching gegeven.

Sinds 2014 is hier een extra passie bijgekomen: video. Zelf veel video’s bekijken, informatie ophalen en vooral heel – veel – doen. Vanuit die gedrevenheid heb ik contact gezocht met een lokale nieuwspartij. Zij hadden geen video, ik had weinig ervaring… Maar misschien konden we iets voor elkaar betekenen.

Het balletje ging rollen en ik besloot me in 2017 dan ook te presenteren vanuit mijn eigen onderneming In de Video. Sindsdien heb ik geweldige opdrachten uit mogen voeren voor mooie opdrachtgevers, waaronder SNN, SBS6 en internationale partijen als Gedeon Richter. En natuurlijk, in samenwerking met IZ Marketing, Eska. Voornamelijk help ik bedrijven met video, maar ook aftermovies voor evenementen en muziekvideo’s voor muzikanten vind ik erg tof om te maken.

Als ras Groninger hecht ik veel waarde aan de prachtige regio Oost-Groningen. Wanneer ik dit gebied positief op de kaart kan zetten, door middel van passende videocontent, is mijn doel bereikt. Mensen raken, impact maken en grotere producties draaien – dat zie ik mijzelf nog jaren doen! De samenwerking met IZ Marketing is hier tegenwoordig een mooi onderdeel van.

Robbert Meinders
(Videograaf
In de Video)”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek!

13 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This